مشاوره رایگان: 02122110460
ویزای استارت آپ اروپا

اگر تصمیم به راه اندازی استارت آپ در اروپا دارید باید به این موضوع دقت کنید که در چه کشوری می خواهید استارت آپ خودتان را راه اندازی کنید. زمانی که می خواهید به اروپا به عنوان یک کارآفرین مهاجرت کنید باید از قبل برنامه ریزی کرده باشید، چون قواعد و قوانین کشورهای مختلف اروپا در مورد ویزای استارت آپ متفاوت است. اگر ایده ای ناب دارید که ارزش سرمایه گذاری دارد می توانید از روش ویزای استارت آپ اروپا به اقامت یکی از کشورهای اروپایی در بیایید. در این مقاله ویزاپلاس سعی بر این دارد تا مسیری روشن را برای افرادی که قصد مهاجرت و اقامت از طریق استارت آپ و کارآفرینی دارند مشخص کند.
به دلیل مشکلات مختلف از جمله مشکلات اقتصادی و امکانات محدود، موانعی ایجاد شده است که بنیانگذاران استارت آپ ها نتوانند به راحتی ایده های خودشان را پیاده سازی کند. کشورهای اروپایی قوانینی را برای استارت آپ ها در نظر گرفته اند که به سادگی می توانند از طریق دریافت ویزای استارت آپ اروپا اقامت دائم یک کشور را بدست بیاورند. اگر بتوانید اقامت یکی از کشورهای اروپایی را دریافت کنید عملا می توانید در بازارهای بین المللی رشد صعودی داشته باشید.

مزایای دریافت ویزای استارت آپ اروپا

  • دسترسی گسترده به بازارهای بین المللی
  • دسترسی به منابع مالی خصوصی و دولتی
  • دسترسی به پشتیبانی شتاب دهنده ها و دانش استارت آپی دنیا
  • دریافت اقامت و در نهایت شهروندی برای خود و خانواده در یکی از کشورهای اروپایی

یکی از نکات مثبت این دسته شرکت ها، سرمایه گذاری با هزینه ای اندک است که در زمانی کوتاه می توانند به درآمدی بالا دست بیابند، از این رو کشورهای زیادی هستند که به جذب نخبه و استارت آپ روی آورده اند تا بتوانند اقتصادی قدرتمند برای خود پایه گذاری کنند.

مزایای دریافت ویزای استارت آپ اروپا
مقاصد مهاجرت به روش استارتاپ به دو دسته تقسیم می شوند:
اول، کشورهایی که از دید افراد دنیا مورد پسندتر هستند ولی رسیدن به اقامت آنها بسیار سخت و دشوار می باشد، که از جمله آنها می توان به آمریکا، انگلستان، کانادا، ژاپن، ایرلند، اتریش، فرانسه، هلند، آلمان، استرالیا، سنگاپور، سوئد و دانمارک اشاره کرد.
دوم، کشورهایی که رسیدن به اقامت آنها چندان سخت نیست و در عین حال هزینه زندگی در آنها نیز پایین است، که از جمله آنها می توان به اسپانیا، پرتغال، لهستان، لیتوانی، لتونی، استونی و قبرس اشاره نمود.
دقت داشته باشید که هر کدام از این کشورها قوانین و قواعد مخصوص به خودشان را دارند و قبل از اینکه بخواهید ویزای استارت آپ همان کشور را دریافت کنید باید از قوانین جذب مهاجر از طریق ویزای استارت آپ آن کشور مطلع شوید.

اروپا روز به روز در حال پیشرفت است و این موضوع برای همه افراد دنیا شناخته شده است. امروزه از غرب اروپا تا شرق اروپا مجموعه ای از کشورهای توسعه یافته هستند که با توجه به تنوع شهری از سیستم استارت آپ بهره می برند. شرکت هایی از جمله گوگل و فیس بوک بازیکنان اصلی این ماجرا هستند که بزرگ ترین سرمایه گذاران قاره سبز هستند و برای ایده های جدید سرمایه گذارای های کلان می کنند.  شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات درباره شرایط اخذ اقامت اسلوونی، خرید ملک در پرتغال، خرید ملک در یونان و سایر کشورهای اروپایی با کارشناسان ویزاپلاس تماس بگیرید.

 

 

نوشتن دیدگاه