مشاوره رایگان: 02122110460
اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

کشور کانادا از لحاظ جغرافیایی در شمال قاره آمریکا واقع شده است و بعد از کشور روسیه دومین کشور پهناور دنیا می‌باشد ولی در مقایسه با وسعت بسیار زیادی که دارد جمعیت بسیار کمی را دارا می‌باشد. یکی از دلایلی که افراد، تحصیل در مدارس کانادا را انتخاب می‌کنند، کیفیت بالای مدارس و دانشگاه‌های کانادا می‌باشد، که به لحاظ سیستم آموزش و پرورش دارای سیستمی با سطح آموزشی بالا و‌ صاحب سبک نسبت به سایر کشور‌های دیگر می‌باشد. از نظر امکانات تحصیلی، کانادا مقام اول دنیا را دارد. مدارس کانادا و دانشگاه‌ های کانادا به خاطر اینکه دارای اعتبار جهانی و رنکینگ‌های بالای جهانی هستند و همچنین شهریه مناسب آنها نسبت به سایر کشورهای پیشرفته خواهان بسیار زیادی دارند. کشور کانادا دارای یکی از بهترین نظام های آموزشی دنیاست. گزارش تحقیقات اخیر آمریکا و ارزیابی 90 کشور از نظر پایداری شرایط اقتصادی، رفاه اجتماعی، برابری درآمد و شرایط بازار کار حاکی از آن است که کانادا دومین کشور برتر جهان برای مهاجران است. تحصیل در کانادا برای دانش آموزان بین المللی مقاطع ابتدایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی میسر است و‌ پس از گذراندن این دوره ها دانش آموزان می توانند وارد دوران دانشجویی شوند . نکته قابل توجه این است که کسانی که دیپلم خود را از کشور کانادا گرفته باشند، برای ورود به دانشگاه نیازی به مدرک آیلتس ندارند و‌ پذیرش تحصیلی بدون مدرک آیلتس امکان پذیر است. نکته دیگر این است که در دوران دانش آموزی والدین می توانند به عنوان همراه، فرد دانش آموز را در کانادا همراهی کنند.

اخذ پذیرش تحصیلی دانش آموزی کانادا

اخذ پذیرش تحصیلی دانش آموزی کانادا، با شرایط خاص و مناسب از تمامی مدارس دولتی و غیر دولتی در سراسر کانادا امکان پذیر است. هر گروه از مدارس دارای قوانین و ضوابط خاص خود می باشند، بنابراین اخذ پذیرش از هر مدرسه تابع شرایط متقاضی ویزای دانش آموزی کانادا می باشد.
مدارس دولتی عموما دارای فضای بزرگ آموزشی و تجهیزات کاملی هستند و از شرایط رفاهی بسیار بالایی برخوردارند. مدارس دولتی می بایست دانش آموزان بومی و محلی را در اولویت قرار دهند. شهریه مدارس دولتی، بسیار پایین تر از مدارس خصوصی این کشور می باشد. اکثر مدارس دولتی از اعتبار لازم جهت ورود به کالج ها و دانشگاه های معتبر کانادا برخوردارند. مدارس خصوصی در کانادا دارای درجه بندی های متفاوتی هستند که در انتخاب آنها باید بسیار دقیق عمل کرد. مدارس خصوصی به صرف اینکه شهریه بالایی داشته باشند لزوما جزو مدارس خوب کانادا نیستند، چه بسا مدارس خصوصی در کانادا وجود دارند که حتی شهریه آنها نسبت به مدارس دیگر پایین است اما سطح آموزشی، فرهنگی و علمی بالایی دارند.

اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

کشور کانادا با بهره مندی از بالاترین سطوح آموزشی و علمی، یکی از پیشرفته ترین و بهترین سیستم های آموزشی را دارد. دانش آموزانی که در این کشور تحصیل می کنند، علاوه بر بهره مندی از یک سطح بالای علمی و آموزشی، از آینده شغلی و تحصیلی چشمگیری نیز برخوردار خواهند بود. یادگیری زبان انگلیسی برای دانش آموزان، معاشرت با همسالان از ملیت های مختلف، استفاده از بهترین امکانات و تجهیزات علمی و آموزشی و اولویت در اخذ پذیرش در دانشگاه در مقایسه با دانشجویان بین المللی از مزایای اخذ ویزای دانش آموزی کانادا می باشد.
برای كودكان در کلاس های اول تا هشتم، مجوز تحصیل برای یک سال معتبر است. برای دانش آموزان کلاس نهم تا دوازدهم دبیرستان، ویزای تحصیلی معمولا در طول مدت تحصیل به علاوه 90 روز بعد از آن معتبر است. برای دانش آموزان بین 16 تا 18 سال، ویزای تحصیلی معمولا در طول مدت تحصیل به علاوه 90 روز بعد از آن معتبر است.

 

اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

خدمات ویزا پلاس در خصوص اعزام دانش آموز به کشور کانادا

با سخت‌تر شدن شرایط اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا، تهیه و تنظیم مدارک دقت و دانش بیشتری می‌خواهد. شرکت ویزا پلاس، با تجربه و تخصصی که در زمینه دریافت انواع ویزا دارد، در این مورد نیز خدمات قابل انتظاری را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. کارشناسان ویزا پلاس، از بررسی شرایط متقاضی و اطلاعات تا انتخاب موسسه آموزشی، مکاتبات با مدارس مورد نظر، ترجمه و تایید مدارک و پیگیری تا آخرین مرحله دریافت ویزا، در کنار شما هستند. در صورتی که نیاز به مشاوره و راهنمایی در زمینه دریافت ویزای تحصیلی و ویزای همراه دارید، از طریق شماره های مندرج در پایین صفحه با متخصصان با تجربه ویزا پلاس تماس حاصل فرمایید.

کانادا

کانادا شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است که از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از جنوب به کشور آمریکا منتهی می شود. کانادا به 10 استان و 3 قلمرو تقسیم شده ‌است. استان ‌ها در مجموع استقلال زیادی از دولت مرکزی دارند، اما درجه این آزادی عمل در قلمروها کمتر است. مهم ‌ترین استان از لحاظ اقتصادی و سیاسی، استان انتاریو می ‌باشد که شهرهای تورنتو و اتاوا در آن قرار دارد. کبک، آلبرتا، بریتیش کلمبیا، مانیتوبا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، نووااسکوشیا، انتاریو، جزیره پرینس ادوارد و ساسکاچوان استان‌های این کشور هستند. سه قلمروی آن خطه شمال غرب، نوناووت و یوکان است. کانادا، با داشتن فقط 37 میلیون جمعیت یکی از کم جمعیت ترین کشورهای دنیا در مقایسه با وسعت آن به حساب می آید. در این کشور بیش از 200 فرهنگ مختلف وجود دارد. با توجه به فرهنگ های مختلف در این کشور، کانادا یکی از بهترین مناطق جهان برای مهاجران طلقی می شود.

زندگی و کا در کانادا

به طور کل می‎‌توان گفت که کانادا یکی از بهترین گزینه‌های زندگی در خارج از کشور برای ایرانیان است. کانادا کشوری است پهناور با منابع سرشار، جمعیت بسیار کم در مقایسه با مساحت آن، با فرصت های بسیار و دورنمایی روشن برای پیشرفت در کار و تحصیل و از همه مهمتر کشوری مهاجرپذیر و چند فرهنگی که طبعا حل شدن و انطباق را برای مهاجران ساده‌تر می‌سازد. امنیت در کانادا به اندازه ‌ای بالاست که بر اساس شاخص صلح جهانی GPI، این کشور یکی از پایین ‌ترین نرخ‌ های جرم و جنایت در جهان را داراست و در رتبه ششم امن ‌ترین کشور دنیا قرار گرفته است. این امنیت، تنها به امنیت اجتماعی محدود نمی‌شود، بلکه نشانه ‌های امنیت در کانادا را می ‌توان در اقتصاد، سرمایه‌ گذاری، شغل، مسکن، تولید و صنعت این کشور به خوبی مشاهده کرد. اقتصاد پویا و بازار کار پر رونق، حمایت دولت از شهروندان، احترام به حقوق شهروندی منطبق بر استاندارهای جهانی، نظام آموزشی به روز و با کیفیت و مدارس رایگان دولتی و هزینه تحصیل مناسب از جمله عوامل تاثیر گذار در انتخاب کانادا برای زندگی می باشد.

در زمینه بازار کار، کانادا تا سال 2021، بیش از یک میلیون شغل جدید ایجاد خواهد کرد که فارغ التحصیلان این کشور نمی توانند همه آنها را پوشش دهند و بنابراین نیاز بازار کار به نیروهای ماهر کاری خارجی و مهاجرین کاری بیش از پیش خواهد بود. دولت کانادا با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، قصد دارد تا با توسعه بخش های زیر بنایی مانند صنعت نفت، ساختمان سازی، پزشکی و پرستاری، صنعت، معدن و کشاورزی به تعداد مشاغل بیافزاید، که ایرانیان بخش بزرگی از جامعه مهندسین و مشاغل مهندسی را در کانادا تشکیل می دهند. کانادا در حال حاضر پایین ترین نرخ بیکاری را دارد که این یک رکورد برای مشاغل این کشور محسوب می شود. مرکز آمار کانادا اعلام کرد، نرخ بیکاری در این کشور به 5.4 درصد رسیده، که کمترین میزان ثبت شده از زمانی است که اطلاعات قابل مقایسه در سال 1976 در دسترس قرار گرفته است. دانش آموزان مدارس کانادا، شرایط آسان تری برای ورود به دانشگاه های این کشور دارند و حین تحصیل و پس از آن نیز مشکلی برای یافتن شغل دلخواه و مرتبط با رشته تحصیلی شان نخواهند داشت.

 

سیستم آموزشی مدارس کانادا

مسئولیت نظارت و اداره سیستم‌ آموزشی کانادا بر عهده دولت‌ های ایالتی است و به همین دلیل سیستم آموزشی از ایالتی به ایالت دیگر متفاوت است. معمولا سیستم آموزشی به آموزش ابتدایی، متوسطه (دبیرستان ها)، و آموزش عالی (دانشگاه‌ ها و کالج‌ ها) تقسیم می‌شود آموزش درکانادا تا سن 16 سال اجباری است (به استثناء ایالت‌های انتاریو و نیوبرانزویک که در آنها آموزش تا 18 سالگی اجباری است) و دانش آموزان تا سطح 12 درمدارس ابتدایی و متوسطه آموزش می ‌بینند. اغلب ایالت ‌ها و نواحی، برنامه پیش دبستانی برای آماده کردن دانش‌آموزان کلاس اول دبستان تدارک دیده ‌اند. تحصیلات ابتدایی از سطح 1 تا سطح 6 یا 8 را شامل می‌شود و دانش‌آموزان تحصیلات خود را تا سطح 12 در دبیرستان ادامه می‌دهند. مقاطع تحصیلی برای دانش آموزان در کانادا، به مهد کودک 4 تا 6 سال، دبستان یا همان ابتدایی 6 تا 14 سال و دبیرستان 14 تا 18 سال تقسیم می شود. مقطع دبیرستان در کانادا در هر سال تحصیلی به 2 ترم تقسیم شده که هر سال دانش آموزان به کمک مشاوران تحصیلی در هر ترم 4 واحد را انتخاب می کنند که در مجموع در پایان سال 8 واحد را پشت سر خواهند گذاشت. واحدهای انتخابی بر اساس رشته ای که دانش آموز قصد تحصیل در آن در دانشگاه را دارد انتخاب می شوند. ساکنین کانادا پس از دریافت دیپلم دبیرستان می‌توانند در دانشگاه‌ ها و یا کالج‌ های کانادا ادامه تحصیل دهند. سال تحصیلی در کانادا برای دانش آموزان از مقطع دبستان تا دبیرستان از اواسط شهریور شروع شده و تا انتهای دی ماه ادامه خواهد داشت. از آنجا که کانادا کشور دو زبانه است، مدارس فرانسوی و انگلیسی زبان در کل کانادا وجود دارند.

 

مدارس برتر کانادا

برخی از مدارس برتر کانادا به شرح ذیل می باشد:

  • دبیرستان ادمونتون هری اینلی
  • دبیرستان پیری پیج
  • آکادمی ویمی ریج
  • دبیرستان بادویل
  • مدرسه ناحیه برنابی
  • مدرسه ناحیه دلتا
  • دبیرستان هالتون آلترشات
  • دبیرستان مرکزی برلینگتون
  • دبیرستان هالتون ایروکو
  • مدرسه دخترانه ترافالگار
  • مدرسه خانم ادگار و کرامپ
  • مدرسه مسیحی امانوئل
  • آکادمی کوپر

 

پذیرش ویزای دانش آموزی در کانادا

دانش آموزان زیر سن قانونی می توانند در صورت تمایل برای تحصیل وارد کانادا شوند. البته هر ایالت تعریف خاص خود را از سن قانونی دارد. برخی ایالت ها این سن قانونی را 19 سال و برخی 18 سال تعریف کرده اند. داشتن پذیرش تحصیلی از مدارس کانادا، اولین شرط تحصیل در این کشور است. والدین یا قیم های دانش آموزان زیر 17 سالی که قصد تحصیل در کاناد را دارند، بایستی ثابت کنند که توانایی پشتیبانی از فرزندشان ضمن اقامت در کانادا را دارند. بر اساس قانون کانادا دانش آموزان برای تحصیل در کانادا، بایستی یا همراه با والدین یا قیم خود وارد کانادا شوند و یا در کانادا یک متولی داشته باشند. مطابق تعریف، متولی فرد بزرگسال مسئولیت پذیری است که شهروند کاناداست یا اقامت دائم این کشور را دارد و از دانش آموز خارجی مراقبت کرده و او را پشتیبانی مالی می کند. برای سنین 17 سال و بالاتر داشتن متولی اختیاری است اما افسر ویزا می تواند در صورت صلاحدید این مورد را الزامی نماید. برای پیدا کردن متولی می توانید همراه با دیگر مدارک، یک فرم درخواست ارسال نمایید. این فرم توسط متولی کانادایی و توسط والدین کودک به امضا می رسد.

دانش آموزان کشورهای غیر اتحادیه اروپا که قصد تحصيل در کانادا را دارند باید برای مجوز تحصیلی درخواست دهند. این موضوع شامل دانش آموزانی که والدین آنها دارای مجوز کار یا تحصیل هستند نیز می باشد. اگر دانش آموز با والدین دارای مجوز کار و یا تحصیل به کانادا برود، نیازی به ارائه نامه پذیرش از مدرسه در هنگام درخواست مجوز تحصیلی ندارد. حداقل 4 و حداکثر 17 سال سن برای فرزندان الزامی می باشد. والدین می بایست شرایط و پشتوانه مالی مناسبی برای پرداخت شهریه مدارس و همین‌ طور مخارج زندگی در کانادا داشته باشند. داشتن معدل بالای 16 در سه سال اخیر برای دانش آموزان مقاطع بالاتر، از جمله شرایط پذیرش دانش آموزی کانادا است. یکی دیگر از شرایط پذیرش دانش آموزی کانادا، نزدیکی محل سکونت دانش آموز به مدرسه وی است که یک شعاع استاندارد را شامل می شود. با توجه به محل سکونت، می توان از مدارس کانادا پذیرش گرفت.

پس از اخذ اولیه پذیرش تحصیلی، شهریه دوره باید به حساب مدرسه واریز شده تا نامه پذیرش نهایی صادر گردد. مرحله بعد از پذیرش نهایی، ارسال درخواست ویزای تحصیلی کانادا به دولت فدرال است که به آن Study Permit گفته می‌شود. دانش آموزانی که از طریق ویزای تحصیلی به کانادا وارد می شوند، در ابتدای ورود به مدرسه از نظر سطح علمی ارزیابی می شوند و بر اساس نتیجه آزمون، سطح تحصیلی آنها تعیین می گردد. دانش آموزانی که نیاز به تقویت زبان انگلیسی خود دارند در کنار دروس تحصیلی در کلاس های زبان نیز شرکت می کنند. دانش آموزان نیازی به گذراندن امتحان زبان برای ورود به کانادا و یا اخذ ویزای تحصیلی ندارند.

 

هزینه تحصیل در مدارس کانادا

میزان شهریه در مدارس دولتی کانادا برای هر استان ثابت و یکسان بوده و معمولا به طور سالانه اعلام می شود. به طور مثال شهریه مدارس دبستان دولتی برای یک سال و دو ترم تحصیلی 14,000 دلار کانادا بوده که در خصوص دبیرستان های دولتی به 15,500 کانادا می رسد. معمولا برخی از مدارس خصوصی در کانادا هزینه کلاس های را به طور جداگانه دریافت می کنند و گاهی لیست مفصلی از فعالیت ها و خدمات سالانه خود را اعلام و هزینه هر یک را نیز دریافت می کنند، ولی در مجموع میزان شهریه مدارس خصوصی به طور متوسط بین 17,000 تا 30,000 دلار کاناداست.

سایر هزینه های اضافی از جمله هزینه کتابخانه، شماره دانش آموزی، فعالیت های دانش آموزی، فتوکپی و غیره حدود 200 دلار برای هر ترم می باشد.

هزینه زندگی در کانادا

مبالغ ذکر شده تنها برای شهریه مدرسه می باشد و سایر هزینه ها از جمله هزینه مسکن و زندگی جدا است. بسیاری از شهرهای کانادا جزو برترین مکان‌ها برای زندگی در دنیا محسوب می‌شوند، اما با این حال هزینه زندگی هر فرد براساس استان، منطقه، شهر و یا حتی محله زندگی بسیار متغیر خواهد بود. در مجموع هزینه زندگی اقتصادی برای هر نفر 1000 دلار و برای افرادی که از امکانات بیشتری استفاده می‌کنند و کمی ولخرج هستند هزینه‌ زندگی در کانادا چیزی در حدود 3000 دلار در ماه خواهد بود.

برخی از هزینه های اساسی، برای خانواده هایی که قصد همراهی با فرزند خود را دارند به شرح زیر است:

  • هزینه آپارتمان یک اتاق خواب در مرکز شهر ما بین 800 الی 1800 دلار
  • هزینه آپارتمان یک اتاق خواب خارج از مرکز شهر ما بین 700 الی 1500 دلار
  • هزینه آپارتمان سه خواب در مرکز شهر حدود 1300 الی 3000 دلار
  • هزینه آپارتمان سه اتاق خواب در خارج از مرکز شهر حدود 1100 الی 2500 دلار
  • هزینه غذا به طور متوسط ماهیانه 170 تا 200 دلار
  • هزینه پوشاک حدودا بین 100 تا 150 دلار
  • هزینه بلیط حمل و نقل نامحدود ماهیانه 35 دلار
  • هزینه اینترنت 50 دلار
  • هزینه خدمات شامل برق، گرمایش، خنک کننده، آب و زباله برای 85 متر آپارتمان 50 دلار
  • هزینه ماهانه باشگاه ورزشی برای یک بزرگسال 40 دلار
  • هزینه حق بیمه 120 دلار (که البته همه افراد تحت تکفل فرد، مشمول پوشش این بیمه می شوند)

دانش آموزانی خارجی که والدینشان همراه آنها به کانادا نمی آیند می توانند نزد خانواده ای در کانادا پانسیون شوند. معمولا هزینه زندگی در این شرایط ماهیانه 1000 دلار کانادا می باشد. این خانواده ها حداکثر اجازه پانسیون کردن دو دانش آموز خارجی را دارند و باید اتاقی مستقل در اختیار هر دانش آموز قرار دهند. سه وعده غذا نیز در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

 

 

نوشتن دیدگاه