مشاوره رایگان: 02122110460

استرالیا

استرالیا با نام رسمی قلمرو همسود استرالیا کشوری در نیمکره جنوبی است. این کشور ششمین کشور پهناور جهان است. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج در بر گرفته ‌است. استرالیا همچنین سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه به ‌شمار می ‌آید که کوچک ‌ترین قاره جهان است. استرالیا که همچون جزیره ‌ای بزرگ در اقیانوس آرام واقع شده، از نظر زمین ‌شناسی کهنترین خشکی جهان به ‌شمار می ‌آید. استرالیا اقیانوس آرام جنوبی را از اقیانوس هند جدا می‌کند. پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد. سیدنی، ملبورن، بریزبن، پرت، آدلاید و تانزویل شهرهای مهم استرالیا هستند. جمعیت این کشور حدودا 23 میلیون نفر است و با توجه به وسعت استرالیا، یکی از پایین ‌ترین شاخص های میزان تراکم در جهان را دارد. امروزه استرالیا عضو سازمان ملل متحد، گروه 20، اتحادیه کشورهای مشترک المنافع و آنزوس است. واحد پول استرالیا دلار استرالیا است که با نماد $.A و کد ایزو AUD شناخته می شود.


زبان

استرالیا زبان رسمی ندارد و زبان ملی آن انگلیسی استرالیایی است. اختلافات بسیار نامحسوسی در لهجه مناطق گوناگون وجود دارد. انگلیسی استرالیایی در واژگان، لهجه، تلفظ‌، دستور و نوشتار، اندکی با انگلیسی‌ های دیگر متفاوت است. زبان استرالیا بیش از آنکه تحت تاثیر زبان انگلیسی باشد، تحت تاثیر الگوهای مهاجرتی است. زبان استرالیا که Strine نامیده می ‌شود دارای رنگ و بویی بومی است. زبان های دیگر مانند ایتالیایی و چینی نیز در بین مهاجران بسیار رایج است. استرالیا کشوری است که با در بر داشتن زبان های مختلف طیف وسیعی از فرهنگ ‌ها و زبان ها را ارائه می ‌دهد. زبان استرالیا دارای لهجه و لغت ‌های منحصر به خود است. بیش از 200 نوع زبان در کشور استرالیا وجود دارد که شامل 45 زبان مختلف بومی است. زبان هایی که در کشور استرالیا صحبت می ‌شوند شامل انگیسی، یونانی، ایتالیایی، کانتونی، عربی و ویتنامی هستند. بر طبق آمار حدود 76.8 درصد مردم استرالیا به زبان انگلیسی صحبت می کنند.


مردم

حدود 40 هزار سال پیش بومیان استرالیا از جنوب آسیا و گینه نو وارد استرالیا شدند. از جمعیت بومیان استرالیا به تدریج کاسته شده و امروزه بومیان بخش کوچکی از جمعیت استرالیا را تشکیل می‌دهند. بر پایه سرشماری سال گذشته حدود 36 درصد مردم اصلیت خود را انگلستانی ذکر کرده ‌اند. ایرلندی ‌ها با 10.4 درصد، اسکاتلندی 8.9 درصد، ایتالیایی 4.6 درصد، آلمانی 4.5 درصد، چینی 4.3 درصد، هندی 2 درصد، یونانی 1.9 درصد و هلندی 1.7 درصد در رتبه ‌های بعدی قرار می ‌گیرند. تعداد بومیان در این سرشماری 546 هزار نفر یعنی معادل 2.5 درصد بود. استرالیا کشوری مهاجرپذیر و چند فرهنگی است که به خانه ای برای تعداد زیادی مهاجر تبدیل شده است. مجاورت تعداد کثیر فرهنگ های گوناگون در استرالیا باعث جذب آداب و رسوم مختلف از بسیاری از کشورها، بخصوص کشورهای آسیایی شده است.


اقتصاد

استرالیا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا محسوب می ‌شود. استرالیا کشوری ثروتمند است که اقتصادش بر بازرگانی و کشاورزی استوار است و درآمد خود را از راه ‌های مختلف مانند نفت و گاز، معادن، صنایع تولیدی و ساخت و ساز، کشاورزی، توریسم، تحصیل و آموزش بدست می آورد. شهرهای آدلاید، سیدنی و پرت نیز جزو 10 شهر برتر دنیا محسوب می شوند. در سال‌های 2008 و 2009 کشور استرالیا تنها کشور جهان بود که تحت تاثیر رکورد جهانی قرار نگرفت. طی 27 سال اخیر کشور استرالیا هیچگونه رکود اقتصادی نداشته و نرخ اشتغال در این کشور همواره در حال رشد بوده است. تورم در کشور استرالیا در سال‌های اخیر به میزان دو الی سه درصد اعلام شده است. محصولات این کشور نیشکر، پنبه، غلات و گوشت است. این کشور دارای معادن فراوانی است. میزان تولید ناخالص در کشور استرالیا عموما بالا است. کشور استرالیا در زمینه کشاورزی رتبه اول جهان را دارد. این کشور دارای فضای بسیار مدرن در زمینه کاشت است. دلار استرالیا در سال‌های اخیر هفتمین ارز مبادلات تجاری در بازار بورس جهانی به شمار می رود و به ترتیب پس از دلار آمریکا، یورو، ین، پوند استرلینگ، فرانک سوئیس و یوان چین در مبادلات ارزی جهانی کاربرد دارد. در سال‌های اخیر استرالیا به لحاظ ثروت عمومی در دسترس مردم، در رتبه دوم بعد از سوئیس قرار گرفته است. این کشور بعد از سوئیس ثروتمندترین مردم دنیا را دارد. استرالیا بزرگ‌ترین قطب تولید کننده طلا در دنیا محسوب می شود. همچنین این کشور در زمینه تولید مواد کانی به خودکفایی کامل رسیده است و قدرت های بزرگ اقتصادی دنیا مانند چین، کره جنوبی، آمریکا، آلمان و نیوزلند اصلی ترین شرکای تجاری این کشور هستند. در سال‌های اخیر، کشور استرالیا از نظر شاخص توسعه انسانی در رده دوم جهان قرار گرفته است.

در اقتصاد استرالیا صادرات بسیار اهمیت دارد، از این رو استرالیا به چهارمین صادر کننده بزرگ دنیا تبدیل شده است. صادرات استرالیا شامل آلومینیوم، ذغال سنگ، طلا، سنگ آهن، ماشین آلات، فلزات نیم سوخته، گوشت، تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی غیر آلی، گندم و پشم می شود. مهمترین واردات استرالیا شامل ماشین ها و دیگر وسایل نقلیه مسافری، کامپیوتر و ماشین آلات اداری، روغن خام و فرآورده های نفتی، داروهای پزشکی و دامپزشکی، تجهیزات فنی و پزشکی و بینایی، سنگ ‌ها و فلزهای گران‌بها، ساختمان های پیش ساخته، تجهیزات و قطعات ارتباطات می شود.


آب و هوا

آب و هوای استرالیا به دلیل وسعت زیاد قاره در هر نقطه متفاوت است و بسیار متاثر از جریانات اقیانوسی است که این موجب خشکسالی های دوره ای در این قاره می شود. این عامل به همراه سیستم کم فشار حاره ای باعث بوجود آمدن گردباد در مناطق شمالی استرالیا می شود. بطور کلی نیمی از سرزمین استرالیا نیمه خشک و یا بیابان است. در کل در قسمت ‌های شمالی قاره بیشتر شاهد فصل ‌های بارانی و خشک هستیم، طوری که آب و هوا کاملا گرمسیری است. در جنوب غرب، آب و هوا مدیترانه ای و در جنوب شرق، آب و هوا اقیانوسی و نیز نیمه گرمسیری است. بیشتر سرزمین ‌های استرالیا چهار فصل را تجربه می‌ کنند. فصل ‌ها در استرالیا خلاف نیمکره شمالی زمین هستند. دسامبر تا فوریه تابستان، مارس تا می پاییز، ژوئن تا آگوست زمستان و سپتامبر تا نوامبر بهار است. دما در این کشور بسته به ناحیه متفاوت است و دمای هوا در مناطق کوهستانی آن به زیر صفر درجه و در مناطق گرمسیر مانند نواحی شمال غرب این کشور، به بالای 50 درجه سانتیگراد می رسد. مناطق جنوبی استرالیا عموما گرم تر هستند و میانگین دمای روز ها در تابستان از 25 تا 30 درجه سانتیگراد و دمای زمستان هم بین 5 تا 10 درجه سانتیگراد است. به طور کلی بهار فصل فوق العاده ای برای سفر به استرالیاست که از سپتامبر تا نوامبر است.


گردشگری

صنعت توریسم در استرالیا بسیار قوی است. دیدنی های استرالیا در میان بالاترین مناطق دیدنی جهان رده بندی می ‌شوند. استرالیا سرزمین عجایب و شگفتی‌ هاست و به راستی نیز تعدادی از عجایب طبیعی دنیای امروزی در استرالیا واقع شده‌اند. زیبایی مناظر طبیعی استرالیا، از مناطق ساحلی بکر تا جنگل‌های انبوه سرسبز و بیابان های قرمز رنگ، استرالیا را یکی از مطلوب‌ترین مقاصد مسافرتی در جهان ساخته است. بیشتر از 6 میلیون بازدید کننده هر ساله به استرالیا سفر می کنند. توریسم یکی از بزرگ‌ترین صنایع استرالیاست. در سال گذشته این صنعت بیش از 42 میلیارد دلار استرالیا به اقتصاد این کشور اضافه کرد. بیش از 500 هزار نفر مستقیما در این صنعت مشغول به کارند که شامل 10 درصد کل صادرات کسب شده استرالیا می باشد. فایننشیال تایمز با بررسی اقدامات انجام شده از سوی 134 کشور جهان در زمینه بازاریابی صنعت گردشگری، استرالیا را به دلیل حضور مداوم در نمایشگاه ‌های بین‌المللی صنعت گردشگری، راه ‌اندازی دفاتر گردشگری در کشورهای مختلف و تبلیغات تلویزیونی گسترده در نقاط مختلف جهان، موفق‌ ترین کشور جهان در بازاریابی صنعت گردشگری معرفی کرد. دولت مبلغ 20 میلیون دلار برای فعالیت در زمینه بازاریابی و رونق بخشیدن به صنعت گردشگری در داخل کشور سرمایه گذاری کرده است. هدف از این برنامه، تشویق استرالیایی ها به گذراندن تعطیلات در داخل کشور با هدف حمایت از جوامع و مناطق آسیب دیده می باشد. علاوه بر این، دولت مبلغ 10 میلیون دلار اعتبار برای اجرای برنامه هایی مانند برگزاری کنسرت ها، فستیوال ها و سایر برنامه های دائمی جذب گردشگر از جمله برنامه های هنری، گردشگری پیاده روی و رونق بخشیدن به صنعت گردشگری در مناطقی مختلف اختصاص داده است.

تالار اپرای سیدنی، دیواره بزرگ مرجانی، ارگ ملی اولورا کاتا جوتا، پل بندرگاه سیدنی، پارک ملی کوهستان های آبی، شهر ملبورن، منطقه‌ حفاظت شده‌ دویل ماربلز، شهر ساحلی کیاما، پارک ملی کمپبل، پارک ملی کاکادو، ساحل وایت هیون، دریاچه‌ صورتی هیلیر، سواحل گلدکست و آبشار‌های میچل تنها تعدادی از جاذبه های بی‌شمار استرالیا هستند.


مذهب

استرالیا دین رسمی ندارد و قانون اساسی استرالیا دولت را از تصویب هر قانونی که بر پایه دین بنا شده باشد منع می ‌کند. در سرشماری ها 55.8 درصد از استرالیایی ‌ها خود را مسیحی، 31.3 درصد بی ‌دین و 7.3 درصد نیز پیرو ادیان غیر مسیحی معرفی کرده‌اند. بودیسم و اسلام نیز هر یک با کمتر از دو درصد در رده ‌های بعدی قرار داشته ‌اند. امروزه برخی از بومیان استرالیا به مسیحیت گرویده ‌اند. مسیحیت را اروپاییان به استرالیا آوردند و با آغاز مهاجرت به این سرزمین فرقه ‌های گوناگون مسیحیت در آنجا به فعالیت پرداختند. کلیسای کاتولیک پیروان بیشتری نسبت به سایر فرقه های مسیحیت دارد. در سده بیستم، با مهاجرت شمار اندکی از آسیایی ‌ها از چین، آسیای جنوب شرقی، هند و خاورمیانه، آیین‌ ها و ادیان بودایی، اسلام، یهودی و بهائی به آن راه یافتند. در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون، دین و مذهب آزاد بوده و هر کس می‌تواند آئین‌ های ویژه دینی خود را آزادانه پیگیری کند.


سیاست

استرالیا کشوری است از مجموعه کشورهای مشترک ‌المنافع که دارای حکومت پادشاهی مشروطه است و بالاترین مقام سلطنتی بریتانیا، ملکه این کشور نیز به حساب می ‌آید. جانشین ملکه در این کشور فرماندار کل استرالیا است. فرماندار کل در این کشور بر اساس قانون اساسی دارای اختیارات فراوانی است. وی فرمانداران ایالت ‌های این کشور را تعیین می ‌کند. هر چند فرماندار کلل طبق قانون اساسی از اختیارات فراوانی برخوردار است، اما در عمل شخص اجرایی اول در استرالیا نخست ‌وزیر است که طی یک فرایند دموکراتیک انتخاب می ‌شود و دولت را تشکیل می ‌دهد. در استرالیا مردم ابتدا نمایندگان مجلس را انتخاب می ‌کنند. رئیس حزبی که بیشترین نفرات انتخاب شده را در مجلس داشته باشد به ‌عنوان نخست ‌وزیر مسوول تشکیل کابینه دولت می ‌شود. دولت استرالیا از سه زیر شاخه قانون گذاری، اجرایی و قضایی تشکیل می شود. پارلمان استرالیا از دو مجلس سنا (مجلس علیا) و مجلس نمایندگان (مجلس سفلا) تشکیل شده است. دادگاه عالی استرالیا قدرت قضایی بسیاری در این کشور دارد. در استرالیا پنج حزب وجود دارد که شامل حزب کارگر، حزب لیبرال، حزب ملی، حزب سبز و حزب محافظه کار اجتماعی اول خانواده می شوند و هر یک دارای وظایف مخصوص به خود هستند.


هزینه زندگی در استرالیا

هزینه زندگی در استرالیا در مناطق مختلف متفاوت است. پر هزینه ترین شهر برای زندگی سیدنی و کم هزینه ترین شهر از میان پایتخت استان ها، آدلاید است. بخش مهم و عمده هزینه زندگی در استرالیا و حتی در دیگر کشورها مربوط به خرید و یا اجاره مسکن می باشد. قیمت مسکن در بخش ها، ایالت ها و شهرهای مختلف تفاوت قابل ملاحظه ای دارد. قیمت مسکن در بخش های شهری و نزدیک به مرکز شهر نسبت به حومه شهر تفاوت زیادی دارد. به طور متوسط، هزینه زندگی در استرالیا ماهانه بین 1300 تا 1800 دلار آمریکا است.

برخی از هزینه های اساسی زندگی در استرالیا شامل موارد زیر می باشد:

  • هزینه هزینه اجاره ماهانه آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر 1139 دلار
  • هزینه اجاره ماهانه آپارتمان یک خوابه خارج از شهر 832 دلار
  • هزینه اجاره ماهانه آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر 1971 دلار
  • هزینه اجاره ماهانه آپارتمان سه خوابه خارج از شهر 1276 دلار
  • قیمت خرید یک متر مربع آپارتمان در مرکز شهر 5145 دلار
  • قیمت خرید یک متر مربع آپارتمان در حومه شهر 3800 دلار
  • هزینه خدمات شامل آب، برق، سرمایش، گرمایش و زباله برای آپارتمان 85 متری ماهانه 145 دلار
  • هزینه خوراک و مواد غذایی حدود ماهانه 200 تا 500 دلار
  • هزینه اینترنت ماهانه 46 دلار
  • هزینه باشگاه ورزشی برای هر بزرگسال 57 دلار
  • هزینه پوشاک ماهانه حدود 320 دلار
  • هزینه مهد کودک برای روز کامل در موسسات خصوصی، ماهانه برای هر کودک 1260 دلار
  • هزینه تفریح و امور فرهنگی ماهانه بین 45 تا 70 دلار

مزایای کشور استرالیا

کشور استرالیا به دلیل داشتن سواحل زیبا کشور مورد علاقه بسیاری از مردم جهان است. به جرات می توان گفت استرالیا به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص یکی از زیباترین اکوسیستم های دنیا را به خود اختصاص داده است. در واقع این کشور در احاطه اقیانوس قرار گرفته است و از این رو آب و هوای متعادلی دارد. این کشور شهرهایی بزرگ با جمعیت کم دارد و این یعنی امکانات کافی برای شهروندان در اختیار خواهد بود. شاخص امنیت در استرالیا 86 درصد است و از این لحاظ دهمین کشور امن دنیاست. انواع جرائم در استرالیا نرخ ارتکاب پایینی دارند. یکی از مهم ترین دلایل رواج مهاجرت به استرالیا، اقتصاد قوی این کشور می باشد که حتی در دوره رکود جهانی نیز آسیب چندانی ندید. وضعیت اقتصادی در این کشور از ثبات بالایی برخوردار است. استرالیا از نرخ بیکاری پایینی بهره می برد و نیاز زیادی به بسیاری از مشاغلی دارد که می توانند توسط متقاضیان مهاجرت به استرالیا تامین شوند. امید به زندگی در این کشور بالا بوده و مردم در رفاه کامل زندگی می کنند و خدمات بهداشتی، درمانی، رفاهی و آموزشی در بهترین کیفیت در اختیار مردم قرار می گیرند. دستیابی به اقامت استرالیا از طریق روش های کار، تحصیل، سرمایه گذاری، استارت آپ و ثبت شرکت امکان پذیر است.

 

مزایای شهروندی و تابعیت استرالیا

  • عدم نیاز به پرداخت شهریه دانشگاه در زمان تحصیل
  • کسب پاسپورت استرالیا
  • سفر بدون ویزا به 111 کشور و 56 کشور با ویزای فرودگاهی
  • امکان کار در بخش های دولتی استرالیا یا نیروی دفاعی و نظامی
  • داشتن حق رای در کلیه انتخابات های کشور استرالیا
  • راهیابی به پارلمان کشور از طریق انتخابات
  • برخورداری از حمایت دولت استرالیا بیرون از خاک این کشور
  • امکان ورود و خروج بدون محدودیت به استرالیا
  • امکان زندگی در خارج از استرالیا بدون نگرانی از باطل شدن تابعیت
  • امکان ثبت فرزندان متولد شده در بیرون از خاک استرالیا بر حسب نسب بعنوان تبعه استرالیا

مزایای اقامت دائم استرالیا

  • امکان اقامت نامحدود در استرالیا
  • واجد شرایط اخذ شهروندی پس از 4 سال
  • استفاده از بیمه درمانی رایگان استرالیا
  • خرید ملک و اخذ وام در استرالیا
  • استفاده از کمک هزینه های دولتی مانند کمک هزینه داشتن فرزند خردسال
  • برخورداری از تخفیف شهریه تحصیلی در استرالیا
  • افتتاح حساب بانکی شخصی
  • امکان راه اندازی تجارت
  • بهره مندی از تحصیل رایگان فرزندان در مدارس
  • استفاده از حقوق بیکاری و بازنشستگی

مزایای اقامت موقت استرالیا

  • امکان اخذ اقامت دائم بعد از 3 سال
  • امکان اخذ شهروندی استرالیا پس از 4 سال (جمعا 7 سال)
  • زندگی در کشوری زیبا و مرفه
  • امکان تحصیل در دانشگاه های این کشور
  • دسترسی به بازار کار پر رونق
  • دسترسی به با کیفیت ترین خدمات درمان

 

ویزا پلاس با در اختیار داشتن برترین وکلا مفتخر است شما را در کلیه مراحل اخذ اقامت استرالیا یاری و همراهی نماید.

  • اقامت استرالیا

    اقامت استرالیا

    یکی از مواردی که باید در مورد دریافت اقامت استرالیا در نظر داشته باشید این است که بیشترین تراکم جمعیتی و فرهنگی در سواحل این کشور قرار

    ...
  • ویزای سرمایه گذاری استرالیا

    ویزای سرمایه گذاری استرالیا

    ویزای سرمایه گذاری استرالیا یکی از سریع ترین راه های دریافت اقامت دائم در استرالیا می باشد. استرالیا ششمین کشور پهناور دنیا است و زبان

    ...
  • ویزای استارت آپ استرالیا

    ویزای استارت آپ استرالیا

    همانطور که باید بدانید به شرکت های جدید و نوپا استارت آپ می گویند که این شرکت ها با سرمایه گذاری اندک علاوه بر ثروت اندوزی برای افرادی

    ...
  • تمکن مالی استرالیا

    تمکن مالی استرالیا

    تمکن مالی استرالیا یکی از روش های دریافت اقامت دائم در استرالیا می باشد. برای مهاجرت به استرالیا روش های متفاوتی وجود دارد که روش مناسب

    ...
  • تحصیل در استرالیا

    تحصیل در استرالیا

    کشور استرالیا یکی از پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت است و هر ساله مهاجرین بسیاری از سراسر دنیا جذب این کشور زیبا می شوند. دانشگاه های

    ...
  • ویزای توریستی استرالیا

    ویزای توریستی استرالیا

    ویزای توریستی استرالیا دارای انواع متفاوتی است. در صورتی که شما به دنبال دریافت ویزای توریستی استرالیا هستید ویزاپلاس ویزای توریستی ۶۰۰

    ...