مشاوره رایگان: 02122110460
اقامت استرالیا

یکی از مواردی که باید در مورد دریافت اقامت استرالیا در نظر داشته باشید این است که بیشترین تراکم جمعیتی و فرهنگی در سواحل این کشور قرار دارد و به همین دلیل است که قسمت های میانی این کشور مانند قسمت های دیگر رونق ندارند.

اقامت در استرالیا

استرالیا کشوری پیشرفته است که در نیمکره جنوبی واقع شده است. این کشور ششمین کشور بزرگ دنیا محسوب می شود. زبان ملی این کشور انگلیسی است و واحد پول آن دلار استرالیا می باشد. پایتخت استرالیا شهر کانبرا می باشد. استرالیا از مجموعه کشورهای مشترک المنافع است. استرالیا با کشورهای دیگر فاقد مرز خاکی می باشد و دور آن را آب فرا گرفته است. از دلایل مهاجرت به استرالیا می توان به شرایط آب و هوایی آن، انگلیسی زبان بودن مردمان آن کشور و اقتصاد و فرهنگ قوی آن و از همه مهمتر مهاجرپذیر بودن آن اشاره کرد. از این رو کشور استرالیا جزو جذاب ترین مقاصد مهاجرتی بین متقاضیان به شمار می رود. شهر ملبورن جزو برترین شهرهای جهان بوده و شهرهایی همچون سیدنی، پرت و آدلاید در رده های بعدی شهرهای برتر دنیا قرار دارند که این موضوع نشان از برخورداری سطح بالای رفاه اجتماعی و کیفیت خوب زندگی مردم در این کشور است. میزان مهاجرپذیری کشور استرالیا در سال گذشته در حدود 22 درصد به نسبت سال های قبل افزایش داشته است. اقتصاد قوی در این کشور سبب شده است که حتی در دوره های رکود جهانی نیز آسیب بزرگی به مردم این کشور نرسد. میزان رضایت شغلی و درآمدزایی در کشور استرالیا حدود 94 درصد است. به دلیل مهاجرت اقوام مختلف به استرالیا تنوع فرهنگی در این کشور زیاد است و این موضوع سبب احترام به فرهنگ های مختلف می شود.

شرایط اخذ اقامت استرالیا

مهاجرت به استرالیا راه های مختلفی دارد و شرایط اخذ اقامت استرالیا در هر روش نیز متفاوت است. اما به طور کلی مهم ترین آنها را می توان سن، مدرک تحصیلی، نمره مدرک زبان، سابقه کار و تمکن مالی دانست. سن متقاضی در برخی از روش ها مانند تحصیل و استارت آپ اهمیت زیادی دارد اما ممکن است در روش های دیگری مانند سرمایه گذاری اهمیت کمتری داشته باشد. معمولا در روش تحصیل هر چه سن متقاضی کمتر باشد شانس بالاتری برای اخذ پذیرش تحصیلی خواهد داشت. سن متقاضی استارت آپ باید باید بین 18 تا 45 سال باشد. ارائه گواهی تمکن مالی در تمامی روش های مهاجرتی استرالیا ضروری است. اخذ ویزای کار استرالیا مبتنی بر سیستم امتیاز دهی است. در این سیستم صلاحیت متقاضی بر اساس سن، سابقه کاری، تحصیلات و سطح زبان وی سنجیده می شود. در هر روش متقاضی ملزم به اخذ نمره حد نصاب است. ارائه عدم سوء سابقه یا همان سوء پیشینه کیفری از کشوری که متقاضی حداقل یکسال از ده سال گذشته را در آن سکونت داشته است برای اخذ اقامت کاری ضروری می باشد. جهت تحصیل در دانشگاه های استرالیا داشتن نمره زبان آیلتس مرتبط با مقطع تحصیلی و همچنین ارائه سوابق تحصیلی مناسب الزامی است. ارائه بیزینس پلن و سابقه کاری مرتبط جهت ثبت شرکت در استرالیا لازم است. شرط تایید بیزنس پلن تاثیر مثبت آن در اقتصاد استرالیا می باشد و همچنین این بیزنس پلن نباید منافاتی با منافع اقتصادی شهرواندان این کشور داشته باشد. جهت ثبت شرکت در استرالیا متقاضی باید مدارکی مبنی بر سوابق کاری خود در کشور مبدا به اداره مهاجرت این کشور ارائه دهد. این مدارک شامل صورتحساب مالی آخرین سال فعالیت شرکت متقاضی، پروانه کسب، پروانه تاسیس و مدارکی اعم از تغییرات شرکت می شوند. متقاضیان برای انتخاب روش مناسب خود ابتدا باید اصول این روش ها را بشناسند و سپس با توجه به شرایط خود بهترین روش را انتخاب نمایند.

شرایط اقامت استرالیا

روش های اخذ اقامت استرالیا

اگر فردی اقامت دائم استرالیا را دریافت کند در صورتی که در طی سال های اقامت خود جرمی مرتکب نشود و به خوبی توانسته باشد حقوق شهروندی را رعایت نماید می تواند درخواست پاسپورت و تابعیت استرالیا را بدهد. وی همچنین باید بتواند هزینه های زندگی خود را تامین کند و نیازمند کمک های دولتی نباشد. تسلط به زبان انگلیسی و فرهنگ استرالیا نیز دارای اهمیت است. برای رسیدن به این هدف متقاضیان باید روش های مهاجرت به این کشور را بشناسند و مناسب ترین روش را با توجه به شرایط خود بیابند. انواع روش های اخذ اقامت استرالیا شامل مهاجرت از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، استارت آپ، ثبت شرکت، تولد، ازدواج با تبعه استرالیا و پناهندگی می باشد. اگر به هر دلیلی نسبت به کشور استرالیا یا روش مهاجرتی مناسب خود مطمئن نیستید علاوه بر مشاوره با یک وکیل مهاجرت زبده می توانید با دریافت ویزای توریستی استرالیا سفر کوتاهی به این کشور داشته باشید و شرایط و محیط را از نزدیک بررسی نمایید.

اقامت استرالیا از طریق کار

نرخ بیکاری در کشور استرالیا بسیار کم است. همین امر سبب می شود که این کشور همیشه با کمبود نیروی کار مواجه باشد. پروسه ویزای کاری استرالیا بر اساس سیستم امتیازبندی است و افراد باید حد نصاب نمره لازم را کسب نمایند. در صورت کسب امتیاز لازم متقاضیان می توانند ویزای کاری استرالیا را اخذ کرده و نهایتا مجوز اقامت کاری استرالیا را دریافت نمایند. اقامت استرالیا از طریق کار به دو روش صورت می پذیرد. در روش اول ویزای کار استرالیا یک ویزای امتیازی بوده و به افراد متخصص و ماهر اعطا می شود. در واقع در این روش افراد با بیان انگیزه و داشتن مهارت و کسب امتیازات لازم و بدون کسب حمایت از کارفرمایان استرالیایی می توانند به شکل کاری به استرالیا مهاجرت کنند. البته در این روش لازم است شغل فرد جزو مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد. در روش دیگر افرادی می توانند ویزای کار استرالیا را دریافت کنند که اسپانسر ایالتی داشته باشند و بتوانند امتیازات لازم را دریافت کنند. متقاضی می تواند دعوتنامه ای را جهت مهاجرت کاری به استرالیا دریافت نماید. البته در شرایط کنونی سخت گیری هایی برای اعطای این نوع ویزا وجود دارد. به طور کلی می توان گفت افرادی که از طریق ویزای کار اقدام به مهاجرت به استرالیا می کنند می توانند پس از 4 سال زندگی در خاک استرالیا درخواست اقامت دائم کنند.

اقامت استرالیا از طریق تحصیل

یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا که مورد علاقه بسیاری از متقاضیان می باشد و طرفداران بسیاری دارد تحصیل در استرالیا می باشد. یکی از دلایل مهاجرت تحصیلی به استرالیا وجود دانشگاه های معتبر و سطح آموزشی بسیار بالای این کشور است. دانشگاه های استرالیا بر اساس رنکینگ جهانی جایگاه های مناسبی را به خود اختصاص داده اند. کشور استرالیا یکی از پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت و ادامه تحصیل است که هرساله مهاجرین بسیار زیادی از سرتاسر دنیا خواهان مهاجرت تحصیلی به این کشور هستند. سالانه بیش از 60 هزار دانشجوی بین المللی از بیش از 140 کشور در سرتاسر دنیا ادامه تحصیل در کشور استرالیا را انتخاب می کنند. متقاضیان می توانند در تمامی مقاطع و رشته های تحصیلی اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی نمایند. همچنین دانشجویان می توانند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود درخواست ویزای همراه نمایند. اخذ اقامت استرالیا از طریق تحصیل امکان پذیر نمی باشد اما کشور استرالیا این امکان را فراهم کرده تا افراد پس از اتمام تحصیل خود بتوانند در مدت 18 ماه به دنبال شغلی مناسب بگردند. دانشجویانی که قصد تحصیل در استرالیا را دارند می توانند پس از فارغ التحصیلی در زمان اقامت پس از تحصیل وارد بازار کار استرالیا شوند و از طریق عقد قرارداد کاری ویزای تحصیل خود را به ویزای کاری تغییر دهند. متقاضیان می توانند پس از 4 سال کار و اقامت در استرالیا درخواست خود را مبنی بر اقامت دائم و پس از گذشت 2 تا 3 سال از اقامت دائم درخواست خود را برای تابعیت کشور استرالیا اعلام نمایند.

روشهای اخذ اقامت استرالیا

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

استرالیا چهارمین اقتصاد قدرتمند جهان را در اختیار دارد. اقتصاد قدرتمند و ثبات اقتصادی سبب افزایش میزان سرمایه گذاری در این کشور شده است. استرالیا به دلیل وجود استاندارد های بالای زندگی و شرایط ایده آل اقتصادی مورد توجه سرمایه گذاران بسیاری در سطح جهان قرار گرفته است. متقاضیان برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا باید متناسب با شرایط خود امتیازات لازم را کسب نمایند. این امتیازات شامل سن، نوع کسب و کار، تحصیلات، سابقه کار و مبلغ سرمایه گذاری می باشند. سرمایه گذاری در استرالیا از طریق خرید ملک، ثبت شرکت، تمکن مالی، اوراق قرضه و استارت آپ امکان پذیر می باشد. تمامی روشهای سرمایه گذاری در کشور استرالیا منجر به اخذ اقامت دائم یا پاسپورت استرالیا نخواهد شد اما برخی از روشهای سرمایه گذاری می تواند شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم و پاسپورت استرالیا را فراهم نماید. افرادی که مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را انتخاب کرده باشند عموما سریع تر از سایر روش ها به پاسپورت این کشور دست خواهند یافت. متقاضی با سرمایه گذاری در استرالیا در ابتدا اقامت 4 ساله را دریافت کرده و سپس می تواند اقامت خود را تمدید نماید. متقاضی می تواند پس از گذشت 8 سال و در صورت پرداخت مالیات برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام نماید. پروسه اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری بیش از 1 سال زمان می برد و شرط آن حضور در استرالیا به مدت 9 ماه می باشد. متقاضیان سرمایه گذاری در این پروسه می توانند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را در کنار خود داشته باشند و برای آنها نیز درخواست اقامت دائم و پاسپورت نمایند.

اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت

یکی از راه های مهاجرت به این کشور اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت می باشد. وضعیت اقتصادی مناسب و رو به رشد استرالیا و همچنین استانداردهای بالایی که در استرالیا وجود دارد سبب افزایش میزان ثبت شرکت در این کشور شده است. متقاضی ثبت شرکت فقط می تواند کسب و کاری که در کشور خود دارد را در استرالیا راه اندازی کند و ایجاد کسب و کاری که در آن زمینه تجربه ندارد در کشور استرالیا امکان پذیر نمی باشد. جهت ثبت شرکت در استرالیا متقاضی باید مالک یک تجارت در استرالیا باشد و خود او نیز مدیریت آن را عهده دار باشد. برای ثبت شرکت در استرالیا متقاضی باید یک طرح تجاری قوی ارائه دهد که سبب ایجاد رقابت در استرالیا، ایجاد بازارهای بین المللی، تولید، اختراع و فرصت استخدام کارمند استرالیایی شود و به طور کلی برای کشور منافع اقتصادی به همراه داشته باشد. ثبت شرکت در استرالیا انواع مختلفی دارد اما رایج ترین نوع شرکت گزینه ثبت شرکت در استرالیا با مسئولیت محدود است که برای کسب و کارهای کوچک بسیار مناسب می باشد. متقاضی پس از ثبت شرکت می تواند به مدت 4 سال اقامت استرالیا را کسب کند. این ویزا قابل تمدید می باشد و در نهایت منجر به اخذ تابعیت و شهروندی استرالیا برای شخص متقاضی و خانواده وی می شود.

اقامت استرالیا از طریق تمکن مالی

یکی از راحت ترین روش ها برای اقامت در کشور استرالیا اثبات تمکن مالی است. البته این روش برای افرادی که از توانایی مالی زیادی برخوردارند مناسب می باشد. جهت اخذ ویزای تمکن مالی استرالیا متقاضی باید بالای 55 سال سن داشته باشد و می بایست اثبات کند توانایی تامین مالی خود و خانواده اش را در استرالیا خواهد داشت. در عین حال با توجه به اینکه به طور کلی اخذ اقامت نیازمند حضور شخص در کشور مقصد است می بایست اثبات منابع درآمدی شخص از منابعی صورت گیرد که وابسته به حضور وی در ایران نباشد. اخذ اقامت استرالیا از طریق تمکن مالی ویژه افرادی است که بتوانند ثابت کنند از منابعی مانند سود بانکی یا سود سهام یا حقوق بازنشستگی یا اجاره ملک و یا مجموع آنها درآمد ثابت و پایدار ماهانه دارند. متقاضیان در این نوع اقامت باید اثبات کنند بدون نیاز به کارکردن درآمد کافی برای زندگی خود و خانواده خود دارند زیرا متقاضیان اجازه کار در استرالیا را نخواهند داشت. برای اثبات تمکن مالی فرد می تواند از دو طریق گردش حساب بانکی و یا اثبات ارزش املاک خود اقدام نماید. روش اثبات تمکن مالی از طریق املاک به دلیل کم بودن امکان تقلب از ارزش بالاتری نسبت به گردش حساب نزد مراجع معتبر برخوردار است.

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا از طریق استارت آپ

استارت آپ یکی از برنامه های سرمایه گذاری به شمار می رود که به شرکت های نوپا که دارای کسب و کارهای جدید هستند اطلاق می شود. این طرح برای اولین بار در کشور کانادا اجرا شد و طرفداران بسیار زیادی در سرتاسر دنیا پیدا کرد. برای اخذ تاییدیه از کشور استرالیا ایده استارت آپ باید بسیار خلاقانه و جدید باشد. برای گرفتن این نوع اقامت نیازمند داشتن سرمایه ای بسیار کمتر از روش اقامت از طریق ثبت شرکت یا سرمایه گذاری است. دولت استرالیا ویزای استارت آپ را به مجموعه ویزاهای خود اضافه کرده است که هدف اصلی آن جذب مهارت های پیشرفته و استعدادهای جهانی برای کمک به رشد اقتصاد استرالیا است. این ویزا با جذب استعدادهای جهانی در چهار شاخه علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات به متقاضیان راه اندازی استارت آپ امکان دسترسی سریع تر به استعدادهای جهانی را می دهد. بدین ترتیب استارت آپ ها می توانند به شیوه موثرتری به رقابت جهانی بپردازند. برای متقاضیان اخذ اقامت استرالیا از طریق استارت آپ یک ویزا 4 ساله صادر می شود. متقاضیان می توانند پس از 3 سال درخواست اقامت دائم نمایند. متقاضی با اخذ ویزای استارت آپ استرالیا می تواند برای اعضا خانواده اش نیز درخواست اقامت این کشور را دهد.

اقامت استرالیا از طریق ازدواج

افراد می توانند در صورت ازدواج با تبعه و شهروند استرالیایی تابعیت این کشور را بدست آورند. قوانین اعطای تابعیت در تمامی کشورها از طریق ازدواج عموما داری شرایط مشابهی می باشند. معتبر بودن ازدواج امری لازم و قانونی است. اگر ازدواج در هر مکان رسمی صورت گرفته باشد و یا عرف جامعه آن را قبول داشته باشد مورد قبول و تایید است. در این روش طرفین باید بالای 18 سال سن داشته باشند و متقاضی درخواست ویزای ازدواج در استرالیا باید تعهد دهد که تا دو سال می تواند هزینه های همسر خود را پوشش دهد. همچنین برای اثبات ازدواج باید مدارک دال بر زندگی مشترک در 12 ماه گذشته ارائه شود. امکان کسب اقامت استرالیا از طریق ازدواج وجود دارد اما طبق قوانین کشور استرالیا تابعیت این کشور از همان ابتدا به متقاضی تعلق پیدا نمی کند. در ابتدا فرد می تواند با یک اقامت 2 ساله وارد کشور استرالیا شود و پس از ارائه مدارک لازم مبنی بر زندگی مداوم با شهروند استرالیایی اقامت خود را تمدید نماید و پس از 5 سال اقامت دائم درخواست تابعیت استرالیا را در اداره مهاجرت و کنسولگری این کشور اعلام نماید. جمعا پس از 10 سال متقاضی می تواند پاسپورت این کشور را اخذ نماید. در صورتی که زوج دارای فرزند شده باشند شانس بیشتری برای اخذ پاسپورت این کشور وجود خواهد داشت.

اقامت استرالیا از طریق تولد

به طور کلی کشورها در اعطای تابعیت از طریق تولد از دو قانون خون و یا خاک پیروی می کنند. برخی کشورها به واسطه تولد فرزند در قلمرو این کشورها، فارغ از نوع تابعیت پدر یا مادر، به فرزند ایشان تابعیت اعطا می کنند. حدود 30 کشور دنیا از این قاعده پیروی می کنند. کشور استرالیا جزو این کشورها نیست و پاسپورت استرالیا از این طریق برای فرزند متولد شده در خاک این کشور صادر نمی گردد. کسب تابعیت از طریق تولد در استرالیا بر اساس قانون خون می باشد، به این معنا که کودک متولد شده در این کشور تابعیت پدر و مادر خود را کسب می نماید. در صورتی به کودکان متولد شده در استرالیا تابعیت می دهند که حداقل یکی از والدین کودک استرالیایی باشد. اگر والدین اقامت دائم این کشور را داشته باشند اما فرزند در خارج از خاک این کشور متولد شده باشد حق برخورداری از تابعیت استرالیا را ندارد و فقط از طریق پدر و مادر خود می تواند از مزایای ویزای دائم این کشور استفاده نماید. این والدین می توانند درخواست خود را مبنی بر کسب اقامت فرزندشان در استرالیا اعلام نمایند. به علاوه افرادی که از والدین نامشخص در خاک استرالیا متولد شوند و تابعیت خاصی نداشته باشند می توانند تحت شرایط خاصی اقامت استرالیا از طریق تولد در خاک این کشور را کسب نمایند.

هزینه اخذ اقامت استرالیا

اقامت استرالیا از طریق پناهندگی

این برنامه شامل حال اشخاص خاصی می گردد که در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته و در مورد شرایط زندگی و رفاه اجتماعی و تمام جهات مورد تبعیض قرار گرفته اند به صورتی که شرایط زندگی آنها دچار نابسامانی گشته و شرایط حقوق بشر برای آنها کاملا نقض شده است. شرایط پناهندگی در استرالیا ساده نمی باشد و با سختگیری زیادی از جانب کمیسرها و افسرهای عالی سازمان ملل همراه است و با حساسیت بسیاری به امور و پرونده های پناهندگان رسیدگی می شود. افراد به محض ورود به خاک این کشور باید دلایل و شرایط خود را به دولت استرالیا توضیح دهند در غیر این صورت قطعا مجازات خواهند شد. کسب اقامت استرالیا از طریق پناهندگی روش نادرستی برای اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور می باشد چرا که خطرات فراوانی در این مسیر پیش روی شخص پناهجو وجود دارد. علاوه بر شرایط نامطلوب موجود در کمپ ها، دولت استرالیا و مردم این کشور نیز به افراد پناهنده به عنوان سربار جامعه نگاه می کنند. شخص پناهنده ممکن است قادر به بازگشت به کشور خود نباشد و صدمات روحی و جانی فراوانی در این راه در انتظارش باشد.

هزینه اخذ اقامت استرالیا

هزینه های زندگی در استرالیا مقوله ای مهم برای مهاجرت به کشور استرالیا است. اغلب هزینه های زندگی در استرالیا شامل هزینه اجاره یا خرید آپارتمان، هزینه های انرژی مصرفی، هزینه خوراک و پوشاک، هزینه حمل و نقل و در نهایت هزینه های پزشکی و درمانی می باشد. به طور متوسط هزینه زندگی در استرالیا ماهانه بین 1300 تا 1800 دلار آمریکا است. هزینه اخذ اقامت استرالیا در هر کدام از روش های مهاجرتی متفاوت است. صرف نظر از نوع ویزای درخواستی همه متقاضیان مهاجرت به استرالیا نیاز به ترجمه مدارکشان به زبان انگلیسی خواهند داشت. هزینه ترجمه رسمی با تایید دادگستری بسته به نوع مدرک متغیر است. متقاضیان اخذ ویزای دائم استرالیا باید مورد معاینه پزشک معتمد اداره مهاجرت استرالیا قرار گیرند. هزینه انجام معاینات پزشکی مرتبط با آن شامل هزینه های انجام عکسبرداری، آزمایش خون و ویزیت پزشک معتمد سفارت می باشد. دریافت گواهی عدم سوء پیشینه برای تمامی متقاضیان مهاجرت به استرالیا ضروری است. هزینه دریافت گواهی عدم سوء پیشینه با توجه به کشور محل اقامت شخص متفاوت خواهد بود. اگر سفارت کشور استرالیا از متقاضی بخواهد تا مشخصات بیومتریک خود را ثبت کند برای این موضوع نیز باید هزینه جداگانه ای پرداخت گردد. این هزینه شامل ثبت تصویر دیجیتالی و کل اثر انگشتان متقاضی می شود. اداره مهاجرت استرالیا هزینه ای برای بررسی ویزا از متقاضیان دریافت می کند که نسبت به نوع ویزا متغیر است و حتی در صورت رد شدن درخواست ویزا به متقاضی عودت داده نخواهد شد. در صورت داشتن همراه، متقاضی باید برای هر کدام از اعضای خانواده خود درخواست جداگانه بدهد. مسلما هر درخواست هزینه جداگانه ای در بر خواهد داشت. هزینه ویزای همسر و فرزندان کمتر از هزینه ویزای متقاضی اصلی است. متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری نیاز به تهیه مدارک حسابرسی توسط حسابدار رسمی و همینطور مدارکی دال بر ارزشیابی اموال توسط کارشناس رسمی دادگستری دارند. هزینه های تحصیل در هر گروه تحصیلی متفاوت می باشد. به طور مثال تحصیل در رشته های پزشکی و پیراپزشکی هزینه های بیشتری خواهد داشت اما تحصیل در گروه رشته های علوم انسانی هزینه کمتری برای دانشجو دارد. اگر مدارک تحصیلی متقاضی نیاز به ارزیابی سازمان های معادل سازی در کشور استرالیا داشته باشد باید هزینه ارزیابی مدارک را نیز مد نظر داشت. در روش ثبت شرکت متقاضی باید هزینه هایی مانند افتتاح حساب در استرالیا، اجاره دفتر شرکت و دفتر اسناد را نیز لحاظ کند.

 

ویزا پلاس با در اختیار داشتن برترین وکلا مفتخر است شما را در کلیه مراحل اخذ اقامت استرالیا یاری و همراهی نماید.

 

نوشتن دیدگاه