مشاوره رایگان: 02122110460
ویزای اسپانسرشیپ کانادا

اسپانسرشیپ در حوزه مهاجرت به معنای حمایت شخصی شما از کسی که نسبت خانوادگی نزدیکی با شما دارد می باشد. اسپانسرشیپ اصطلاحی است که تنها برای پرونده های ویزای خانوادگی یا پناهندگی استفاده می شود. از نمونه های عادی آن می توان به یک شهروند کانادایی با اقامت دائم اشاره کرد که قصد دارد خانواده خود را به کانادا بیاورد و از خانواده خود یعنی همسر، فرزند تحت تکلف یا والدین یا پدر بزرگ و مادر بزرگ برای آمدن به کانادا حمایت می کند و از دولت کانادا برای ویزای خانواده خود تحت اسپانسری او درخواست می کند. به این نوع ویزا ویزای خانوادگی یا اسپانسرشیپ خانواده می گویند. شهروندان کانادا یا افراد مقیم دائم کانادا می توانند اسپانسر اعضای خانواده، همسر، شریک زندگی مشترک، فرزندان تحت تکلف، والدین، برادران و خواهران (فقط تحت شرایط خاص)، پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها، نوه ها (فقط تحت شرایط خاص) و دیگر اعضای خانواده (خواهر یا برادر زاده یتیم و ... فقط تحت شرایط خاص) باشند. زمانی شخص می‌تواند درخواست ویزای اسپانسرشیپ کانادا را برای عضو یا اعضای خانواده‌ خود بدهد که فرد مقیم دائم کانادا به دولت این کشور تعهد ‌دهد تمامی هزینه ‌های مربوط به نیازهای اولیه زندگی و اقامت فرد یا افراد تحت حمایتش را بر عهده خواهد گرفت و حمایت‌ های مالی لازم را در قبال آنها انجام خواهد داد.

شرایط ویزای اسپانسرشیپ کانادا

اسپانسرشیپ همسر

برای اسپانسری همسر خود باید شرایط اسپانسرشیپ کانادا را دارا باشید. سن شما بیش از 18 سال باشد و همچنین، باید شهروند قانونی (دارای پاسپورت کانادا) یا مقیم دائم کانادا (دارای کارت PR) باشید. . علاوه بر این، نباید نامه اخراج از کانادا هم دریافت کرده باشید. شخص متقاضی نباید قبلا مرتکب جرم شده و یا سابقه ورشکستگی یا زندان داشته باشد.

اگر قصد ازدواج دارید، نیت همسر جدید شما بایستی صرفا این باشد که همسر قانونی شما شود و به صورت قانونی و نه برای بدست آوردن کارت اقامت (PR) همسر شما شود و همچنین، فاصله سنی زیادی با شما نداشته باشد. اگر در کانادا ازدواج کرده اید باید مدرک معتبر آن (Marriage Certificate) را داشته باشید. چنانچه خارج از کانادا ازدواج کرده اید، باید نشان دهید که نوع ازدواجتان در کشوری که ازدواج کرده اید قانونی و مورد تایید آن کشور بوده است و اگر در سفارت یا کنسولگری کشوری ازدواج کرده اید، باید ازدواج شما طبق قوانین کشور آن کنسولگری یا سفارت قانونی باشد. توجه داشته باشید، ازدواجی که در خارج از کانادا از طریق وکالت‌نامه، تلفن، فکس، یا اینترنت انجام شود و یا هر شکل دیگری از ازدواج که در آن یک یا هر دو نفر در مراسم حضور فیزیکی نداشته باشند، مورد پذیرش اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا نیست. سن همسر شما بایستی بالای 16 سال باشد و هر دو نفر باید فرم های تعهدنامه را تکمیل و امضا کنید.

همچنین بایستی شما در حال حاضر در کانادا باشید و در تمام طول پروسه تا دریافت اقامت همسر در کانادا بمانید. شما باید فرم تعهد نامه Undertaking را برای تامین هزینه های اولیه همسر، به مدت 3 سال امضا کنید. شما متعهد به پرداخت کلیه هزینه های فرد اسپانسر شده به مدت 3 سال از زمان ورودش به کانادا هستید. یعنی فرد مقیم کانادا باید هزینه های غذا، مسکن، بهداشت، تحصیل و ... همسر جدید تازه وارد به کانادا را پرداخت کند. لازم به ذکر است، اگر در استان کبک هستید باید با اداره مهاجرت این استان و در غیر اینصورت با اداره مهاجرت کانادا قرارداد ببندید. البته قرارداد دیگری به نام Agreement نیز بین فرد اسپانسر و اسپانسر شونده امضا می‌شود تا دولت اطمینان حاصل کند که هر دو طرف به خوبی مسئولیت های خود را می‌ دانند و به آن عمل می ‌کنند. اگر پس از اسپانسرشیپ، جدایی صورت گیرد شخص اسپانسر به مدت سه سال و شخص اسپانسر شونده نیز به مدت پنج سال اجازه اسپانسر کردن شخص جدیدی را نخواهند داشت. اگر همسرتان فرزند دارد باید نشان دهید که طی 12 ماه گذشته درآمد کافی داشته اید. چنانچه فرزند ایشان بالای 19 سال سن داشته باشد امکان اقدام برای آن فرزند وجود نخواهد داشت.

اداره مهاجرت کانادا باید شرایط مربوط به شخص اسپانسر و اسپانسر شونده را بررسی و تایید کند تا این ویزا به شخص اسپانسر شونده تعلق گیرد.

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

اسپانسرشیپ فرزند

والدینی که دارای اقامت دائم کانادا یا شهروندی این کشور هستند در صورت واجد شرایط بودن، امکان تشکیل پرونده و دریافت اقامت دائم کانادا برای فرزندان وابسته به خانواده را خواهند داشت. دارا بودن شرایط اسپانسری الزامی است. شخص اسپانسر بایستی حداقل 18 سال سن داشته باشد و دارای اقامت دائم یا شهروندی کانادا باشد. در صورتی که اسپانسر شهروند کانادا است و خارج از این کشور سکونت دارد باید اثبات کند که پس از دریافت اقامت دائم برای اسپانسر شونده ‌ها قصد دارد که در کانادا زندگی نماید.

متقاضی می بایست شرایط مالی مناسب برای حمایت فرزندان خود را برای مدت زمان 10 سال یا تا رسیدن به سن 25 سال را داشته باشد و مطمئن باشد که فرزندانش به کمک ‌های اجتماعی و مالی دولت کانادا احتیاجی نخواهند داشت. وی باید کلیه مفاد توافقنامه‌ حمایت از فرزندانش را بپذیرد.

اسپانسر از یک سو باید واجد شرایط بودن خود را به اثبات برساند و از سوی دیگر باید شواهد کافی مبنی بر تصدیق رابطه والد فرزندی را نیز ارائه نماید. علاوه بر این، طی فرآیند بررسی پرونده‌ فرزند، مدارکی همچون کلیه فرم‌ های درخواست ویزا، انجام آزمایشات پزشکی و ثبت اطلاعات بیومتریک الزامی است. توجه داشته باشید که فرزند متقاضی در صورتی به خانواده وابسته شناخته می‌شود که زیر 22 سال باشد و همسری نداشته باشد. چنانچه فرزند بالای 22 سال باشد بایستی به دلیل مسائل یا مشکلات جسمی یا ذهنی و یا از لحاظ مالی به خانواده وابسته باشد و یا تا قبل از سن 22 سالگی به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل بوده و از نظر مالی به پدر و مادر خویش وابسته باشد.

برای برنامه اسپانسرشیپ مدارک اثبات رابطه‌ فامیلی در روند موفقیت پرونده بسیار حائز اهمیت است. این مدارک شامل مدارک مربوط به اثبات رابطه خونی فرزند با پدر و مادر (Biological documents) و یا مدارک مربوط به فرزند خواندگی (Adopted) می باشند.

ممکن است از ورود کودکانی که دارای سابقه کیفری هستند به کشور کانادا جلوگیری شود. تمام معاینات پزشکی باید از طریق پزشک معرفی شده توسط دولت کانادا صورت پذیرد و مورد تایید قرار گیرد. اگر کودکی دارای بیماری مسری باشد ممکن است دولت کانادا از پذیرش او خودداری نماید.

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

اسپانسرشیپ والدین

اداره مهاجرت کانادا برای متقاضیانی که تمایل دارند اسپانسر والدین خود شوند شرایطی را در نظر گرفته است. فرد اسپانسر باید فرزند یا نوه‌ آنها باشد و 18 سال به بالا داشته باشد. همچنین، باید شهروند یا مقیم دائم کشور کانادا باشد. اسپانسر باید اثبات کند حداقل درآمد برای تامین هزینه های زندگی خود و والدینش را دارد و باید به صورت مکتوب تعهد حمایت مالی از والدین خود را برای مدت زمان 20 سال تقبل نماید و در صورتی که از کمک‌های مالی دولت استفاده کند متعهد به بازپرداخت آن خواهد بود.

برای اسپانسرشیپ والدین (پدر و مادر)، پدربزرگ و مادربزرگ لازم است متقاضی ابتدا در سیستم انتظار اداره مهاجرت کانادا ثبت ‌نام کند و منتظر شود تا دعوتنامه‌ را از طرف اداره مهاجرت دریافت نماید. در صورتی که از سوی اداره مهاجرت کانادا دعوتنامه برای آنان صادر شود، متقاضی 90 روز مهلت خواهد داشت که پرونده کامل اسپانسرشیپ را ارسال نماید. چنانچه متقاضی خارج از استان کبک زندگی می‌کند و تمایل دارد اسپانسر والدین خود شود باید تضمین کند که کلیه هزینه ‌های مالی نگهداری از آنها را بر عهده خواهد گرفت. در واقع فرد اسپانسر با امضای قراردادی به دولت کانادا متعهد می‌ شود که هزینه ‌های زندگی از جمله خوراک، پوشاک، بهداشت، تحصیل و ... را در مدت زمان مشخصی تامین می‌ نماید. در قسمتی از این تعهدنامه شخص متقاضی تضمین می ‌کند که از دولت کانادا درخواست کمک هزینه‌ زندگی نخواهد نمود و اگر این کار را انجام دهد ملزم به بازگشت آن به دولت است. اگر اسپانسر در استان کبک ساکن است این قرارداد با اداره مهاجرت استان کبک منعقد می ‌شود و اگر در استان ‌های دیگر ساکن باشد این قرارداد با اداره مهاجرت کانادا منعقد خواهد شد. (در دریافت ویزای سرمایه گذاری در کبک کانادا این مطلب را مطالعه کنید ). از سوی دیگر توافقنامه‌ جداگانه ‌ای بین فرد اسپانسر و عضوی از خانواده که قرار است از این طریق به کانادا بیاید باید امضا شود تا دولت اطمینان حاصل نماید که طرفین مسئولیت ‌های خود را به خوبی می ‌دانند.

فرد اسپانسر می‌تواند به طور همزمان هم برای پدر و هم برای مادر خود درخواست اسپانسرشیپ نماید. توجه نمایید که وی می‌تواند این درخواست را برای خواهر یا برادر خود که زیر سن قانونی هستند نیز بدهد، اما چنانچه خواهر یا برادر متقاضی بیشتر از سن قانونی باشند باید از روش ‌های مهاجرتی دیگر استفاده نمایند.

از سوی دیگر اداره مهاجرت کانادا برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ‌هایی که قرار است تحت برنامه اسپانسرشیپ به کانادا بیایند شرایطی را در نظر گرفته است. آنها نباید منع قانونی برای ورود به کانادا داشته باشند و مدارکی مبنی بر خرید بیمه درمانی به مدت یک سال در کانادا را ارائه دهند. والدین می بایست آزمایشات پزشکی اداره مهاجرت را انجام دهند و اطلاعات بیومتریک خود را ثبت نموده باشد. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه از دیگر شرایط اسپانسرشیپ کانادا می باشد.

زمانی که شخصی اسپانسر شونده منتظر اخذ اقامت دائم کانادا از طریق اسپانسرشیپ است باید شرایط مهاجرتی مختص به خود را نیز داشته باشد، اما بدون ویزا اجازه تحصیل و کار را ندارد و در صورتی که بخواهد در کانادا شاغل باشد و یا به تحصیل بپردازد، باید درخواست ویزا بدهد. اگر متقاضی از قبل ویزای تحصیل یا کار را داشته ویزای او باطل نخواهد شد و می تواند تا پایان ویزای قانونی به تحصیل یا کار ادامه دهد.

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

مراحل و هزینه های ویزای اسپانسرشیپ کانادا

چنانچه متقاضی تمایل داشته باشد اسپانسر فرزند یا همسر خود باشد باید دو درخواست (اسپانسر شدن خود و اخذ اقامت دائم همسر یا فرزندش) را به اداره مهاجرت ارائه کند. توجه داشته باشید که هر دو درخواست باید با هم و همزمان به اداره مهاجرت ارائه شوند. به طور کلی برای ثبت درخواست اسپانسر فرزند یا همسر شدن باید مراحل اخذ اسپانسرشیپ کانادا طی شود. کلیه مدارک مربوط به اسپانسر و فرد تحت حمایت باید با دقت آماده و گردآوری شوند. فرم ‌های مربوط به اسپانسرشیپ باید به طور صحیح و کامل تکمیل شوند. هزینه ‌های مربوط به بررسی پرونده و صدور ویزا به صورت آنلاین پرداخت شوند. این هزینه‌ها شامل هزینه حق اقامت دائم و هزینه مربوط به ثبت اطلاعات بیومتریک است.

پس از آن که متقاضی مراحل بالا را طی نمود، پرونده برای بررسی بیشتر به افسران صدور ویزا سپرده می‌شود. در این فرآیند صلاحیت شخص اسپانسر و افرادی که قرار است تحت حمایت وی قرار گیرند ارزیابی می‌شود. چنانچه با درخواست متقاضی و اعضای خانواده (افراد تحت حمایت متقاضی) موافقت شود، برای هر یک از آنها به طور جداگانه شماره پیگیری درخواست صادر می‌شود. از این پس، کلیه پیام‌ ها و آپدیت ‌های آتی پرونده در دسترس متقاضی و اعضای خانواده‌اش قرار می‌گیرد. توجه داشته باشید ممکن است که در طی فرآیند بررسی پرونده از اعضای خانواده خواسته شود مجددا برای ثبت اطلاعات بیومتریک و انجام آزمایشات پزشکی و ... اقدام نمایند.

جهت اطلاع از جزئیات مربوط به اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا از طریق شماره های مندرج در وبسایت با کارشناسان ویزا پلاس در تماس باشید.

 

 

نوشتن دیدگاه